Tuesday 3 June 2014

Pandispan cu capsuni

   Ingrediente:

5 oua
1 pahar zahar
200 ml lapte
4 linguri ulei
200 g faina
1 praf de copt
esenta de vanilie
capsuni
zahar pudra

Mod de preparare:


Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam, zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt, dupa care omogenizam bine compozitia.
Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam cuptorul preincalzit pentru 10 minute la foc mediu. Intre timp spalam capsunile si le taiem cubulete.
Scoatem tava din cuptor si punem capsunile deasupra, dupa care dam din nou la cuptor inca 20-30 de minute la foc mediu. Este gata cand s-a aurit deasupra. O lasam sa se raceasca dupa care pudram cu zahar si taiem.
 









No comments:

Post a Comment