2 oua
3 linguri zahar
4 linguri ulei
1 praf de copt
faina cat cuprinde
esenta de vanilie
pentru crema
1/2 pachet margarina
1 cana de zahar
2-3 linguri cacao
esenta de rom
1 kg lapte
2 linguri faina
Mod de preparare:
Pentru clatite se amesteca toate ingrediente si se face o coca suficient de groasa pentru a fi intinsa. Se imparte coca in 5 parti egale. Se intinde coca cu sucitorul si se obtin 5 clatite. Clatitele se parajesc in tigaie cu putin ulei. Pentru crema se topeste margarina cu zaharul si cu cacaua. Separat fierbi laptele, dupa ce s-a racit se amesteca cu 2 linguri faina si apoi se toarna cate putin, cate putin mestecand continuu in vasul in acre s-a topit margarina cu zaharul si cacaua pana se termina laptele si se obtine o crema de consistenta smantanii. Se asambleaza apoi tortul. Se pune o clatita, se pune crema si se procedeaza astfel pana se termina clatitele. Se decoreaza cu crema de ciocolata ramasa. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment