Tuesday 14 April 2015

Cocktail de fructe de mare cu garnitura de orez

Ingrediente:

  • 400 grame cocktail fructe de mare,
  • 250 grame orez basmati si salbatic (mix)
  • 20 grame unt
  • 1 lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel
  • sare si piper dupa gust                                                                                                               
Mod de preparare:
Se decongeleaza fructele de mare, se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in clocot timp de 5-10 minute. Intr-o tigaie se incinge untul, se adauga fructele de mare bine scurse si se prajesc 5 minute. Se adauga  sucul de lamaie, usturoiul tocat, sare si piper si se mai lasa pe foc aproximativ 5 minute. Patrunjelul se adauga la final. Intre timp, orezul se pregateste conform indicatiilor de pe pachet. Se servesc calde. 




No comments:

Post a Comment