- 2 cani de linte rosie;
- 2 cepe;
- o jumatate de lingurita de chimen;
- o lingurita de turmeric;
- o jumatate de lingurita de praf de coriandru;
- 1 morcov;
- un ardei gras;
- patrunjel sau marar pentru ornat;
- 3 linguri ulei;
- 2-3 rosii facute piure sau o conserva de rosii decojite;
- 2 catei de usturoi;
- un ardei rosu iute;
- sare si piper dupa gust.
- o lingurita de turmeric;
- o jumatate de lingurita de praf de coriandru;
- 1 morcov;
- un ardei gras;
- patrunjel sau marar pentru ornat;
- 3 linguri ulei;
- 2-3 rosii facute piure sau o conserva de rosii decojite;
- 2 catei de usturoi;
- un ardei rosu iute;
- sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
No comments:
Post a Comment