Saturday, 18 January 2014

Ciorba radauteana

Ingrediente:

un pui si un piept de pui
3 morcovi
3 cepe
o telina medie
sare

pt dress:

3 galbenusuri
250 g smantana

pentru servit:

smantana
ardei iute

Mod de preparare:
 
Carnea portionata se pune la fiert in apa rece cu sare si, din momentul in care incepe sa fiarba se ia spuma de cate ori apare. Intre timp se curate si se taie legumele mai marunt si apoi, dupa ce dispare spuma, se adauga in oalacu pui. Se lasa la fiert pana ce carnea si legumele sunt patrunse. Apoi carnea se scoate si se lasa  un pic la racit, legumele se mai folosesc la altceva, iar zeama se strecoara. Zeama strecutrata se pune din nou in oala si se drege cu smantana amestecata cu galbenusuri. Carnea se taie marunt, marunt si se dauga in oala. Se adduce la masa cu smantana si ardei iute. Pt décor puteti pune si marar. Pofta buna!
 


 


No comments:

Post a Comment