Wednesday 5 February 2014

Ceapa umpluta

Ingrediente:

8 cepe mari
8 linguri de orez
2 cepe
un morcov
60 g ciuperci
50 g mazare
2 linguri ulei
150 ml supa legume
sare

Mod de preparare:

Cele opt cepe mari se curata de foi si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Se lasa 15 minute, se scurg si apoi, cu grija, se scoate miezul, dar lasand cateva foi bune care sa poata sustine umplutura. In ulei incins se calesc celelalte doua cepe taiate marunt, se adauga morcovul ras, ciupercile si mazarea din conserve si apoi orezul. Se lasa doua-trei minute sa se umfle putin orezul si apoi se toarna 50 ml supa. Se sareaza si cu acest amestec se umplu cepele care se aseaza in tava de cuptor. Se toarna restul supei de legume si se presara cimbru. Se coc 20 minute si se aduc la masa.  Pofta buna!




No comments:

Post a Comment