Sunday, 16 February 2014

Papricas de pui

Ingrediente:

2 pulpe de pui
1/2 piept de pui
2 cepe
o lingura boia dulce
2 catei de usturoi
sare
piper
2 linguri faina
3 linguri smantana
2 linguri ulei
200 g faina
sare

Mod de prepapare:

In ulei incins, se pun ceapa toccata marunt, apoi carnea si se lasa si ea la rumenit. Se presara sare, boia, se dauga usturoiul feliat si se acopera cu apa. Se fierb sub Capac 30 de minute. Dupa ce carnea a fiert, se adauga smantana amestecata cu faina si subtiata cu putina apa. Se mai fierb 3 minute. Pentru galuste se bat ouale cu sare, se adauga faina si uleiul. Se amesteca bine pentru a obtine un aluat moale. Se pune apa la fiert si apoi, cu lingurita, se iau bucati din aluat si li se adu drumul in apa clocotita. Cand se ridica la suprafata sunt gata. Se scot si se pun in vasul cu carne si sos. Se mai lasa 5 minute pe foc.


No comments:

Post a Comment