Tuesday 9 September 2014

Pizza Vesela Caroli

Ingrediente:

300 g faina
3 linguri ulei
1 lingura zahar
un pliculet drojdie uscata
un praf de sare

pentru topping:

salam Victoria Caroli
piept de pui afumat Caroli
carnati de bere Caroli
carnati semiafumati extra Caroli
sunca presata din piept de pui Caroli
sos de rosii
ciuperci
branza telemea
cascaval
 2 oua

Mod de preparare:

pentru aluat

Pentru aluat se pun intr-un vas faina, sarea si se adauga uleiul si zaharul. Drojdia se dilueaza in 30 ml apa calduta si apoi se adauga peste faina. Se amesteca si se obtine un aluat, care se framanta si apoi se acopera cu un servet umed si se lasa la dospit. Aluatul se intinde si se pune pe o tava rotunda tapetata cu hartie de copt.  Se unge aluatul cu sos de rosii. Deasupra se taie 4-5 felii de salam victoria, se pun carnatii de bere si cei afumati taiati si prajiti inainte in ulei, se pun felii de piept de pui afumat si de sunca presata de pui. Deasupra se pun ciupercile, apoi branza, ouale batute si cascavalul ras. Pentru a crea o pizza vesela am pus doi ochi din doua felii de salam victoria, iar feliile au fost gaurite in mijloc pentru a putea pune o bucatica de carnat semiafumat caroli. Parul l-am facut din carnati de bere,sprancenele din ardei, nasul din piept de pui afumat, iar gura din cremvusti de pui caroli si o felie de rosie. Se lasa la cuptor 20-30 de minute. Pofta buna!














No comments:

Post a Comment