Ingrediente:
carne de porc taiata bucatele
carnati
coaste de porc
untura
Mod de preparare:
Carnea de porc cruda se sara bine si se lasa cateva zile la rece. Apoi se afuma. impreuna cu carnatii si costitele cateva zile.Inainte de pregatire bucatile de carne si carnatii afumati se spala putin, se taie si se lasa pentru a se scurge apa. Pentru a obtine untura se prajesc bucati de slanina taiate marunt intr-un tuci sau o cratita cu fund dublu. Se amesteca mereu, pana se topeste slanina. Jumarile obtinute sunt scoase cu paleta si puse deoparte. Deasemenea si bucatile de carne, carnati si costita se prajesc in untura incinsa. Dupa ce carnea se raceste se aseaza alternativ, in garnita, carne afumata si carnati afumati. Nu se inghesuie, pentru a nu se rupe si pentru a putea fi scoase usor, bucati intregi, pentru consum. Peste bucatile de carne si carnati, afumate, se toarna untura calda, cu atentie, pentru a se umple toate golurile dintre bucatile afumate.
carne de porc taiata bucatele
carnati
coaste de porc
untura
Mod de preparare:
Carnea de porc cruda se sara bine si se lasa cateva zile la rece. Apoi se afuma. impreuna cu carnatii si costitele cateva zile.Inainte de pregatire bucatile de carne si carnatii afumati se spala putin, se taie si se lasa pentru a se scurge apa. Pentru a obtine untura se prajesc bucati de slanina taiate marunt intr-un tuci sau o cratita cu fund dublu. Se amesteca mereu, pana se topeste slanina. Jumarile obtinute sunt scoase cu paleta si puse deoparte. Deasemenea si bucatile de carne, carnati si costita se prajesc in untura incinsa. Dupa ce carnea se raceste se aseaza alternativ, in garnita, carne afumata si carnati afumati. Nu se inghesuie, pentru a nu se rupe si pentru a putea fi scoase usor, bucati intregi, pentru consum. Peste bucatile de carne si carnati, afumate, se toarna untura calda, cu atentie, pentru a se umple toate golurile dintre bucatile afumate.
No comments:
Post a Comment