200 g zahar
3 oua
100 ml ulei
150 ml lapte
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat
1 praf de sare
350 g faina
3 linguri cacao
zahar pudra pt ornat
Mod de preparare:
Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul pana se albeste compozitia. Se adauga zaharul vanilat si se mai amesteca putin, apoi se toarna uleiul, in fir subtire si se amesteca treptat. Se toarna si laptele si se amesteca usor. Se incorporeaza apoi faina cernuta si amestecata cu un praf de copt si praful de sare. Se mixeaza bine ca sa nu ramana cocoloase. In tava de guguluf unsa cu ulei si tapetata cu putina faina se pune 3/4 din compozitia de aluat. In compozitia ramasa se pune caco si se mixeaza bine, apoi se toarna in tava. se trece cu furculita prin aluat pentru a se obtine efectul de marmorat, apoi se da tava la cuptorul incins in prealabil. Se scoate si se rastoarna guguluful pe un platou. Se serveste ornat cu zahar pudra. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment