Tuesday 3 February 2015

Prajitura parfumata cu banane

Ingrediente:

4 oua
120 g zahar
120 g faina
15 g cacao

pt copt:
30 g unt
30 g faina

pt umplutura:

3 banane
250 g smantana

pt servit:
banane
miere

Mod de preparare:

Pentru blat se amesteca ouale cu zaharul si apoi se fierbe compozitia la bain-marie pentru 10 minute. Dupa ce se scoate se continua amestecarea cu mixerul pana ce se raceste complet. Se adauga faina cu cacaua, amestecate in prealabil, se incorporeaza delicat si se toarna aluatul in tava de copt unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace 20 minute. Se lasa apoi la racit si se taie in doua foi.
Smantana si bananele se taie marunt si se mixeaza foarte bine si apoi se aseaza intre foile de blat. Se serveste cu banane feliate si miere. Pofta buna!







No comments:

Post a Comment