Wednesday, 4 February 2015

Supa de ceapa

Ingrediente:

2 cepe
175 g cascaval
3 linguri faina
750 ml supa de pui
4 linguri vin alb
40 g unt
sare
piper

Mod de preparare:

Untul se pune intr-un vas de microunde si se lasa 30 de secunde la putere maxima. Se pune pe foc intr-o cratita  untul topit, ceapa taiata pestisori, se acopera si se lasa 4 minute. Intre timp se incalzeste supa, faina se pune peste ceapa, se amesteca si se lasa un minut la putere maxima. Se adauga supa, se amesteca si se lasa la cuptor 6 minute, amestecand la fiecare 2  minute, pana devine groasa. Se pune cascavalul in cantitati mici, amestecand pentru a-l topi, se adauga vinul, se potriveste de sare si piper si se lasa la cuptor un minut. Se aduce la masa cu cascaval ras si paine prajita. Pofta buna!

 



No comments:

Post a Comment