Wednesday, 4 February 2015

Tiramisu cu fructe de padure

Ingrediente:

350 g mascarpone 
 100 g zmeura  
100 g afine 
 100 g capsuni 
100 ml iaurt 
 40 g miere 
 20 g zahar vanilat 
 350 ml cafea
  20 piscutori

Mod de preparare:

Punem cafeaua la fiert, apoi lasam la racit. Mascarpone il punem intr-un bol si il amestecam impreuna cu mierea, iaurtul, zaharul si mixam totul. Fructele le spalam si le scurgem bine de apa. Pe un platou punem 10 piscoturi, formand un blat patrat, insiropam cu siropul de cafea si intindem jumatate din crema de mascarpone. Procedam asemanator cu restul piscoturilor, formand al doilea strat, intindem crema ramasa si la final punem fructele, acoperind crema. Inainte de a fi servit, se lasa la frigider pentru cel putin 2 ore. 

 


No comments:

Post a Comment