Sunday, 10 August 2014

Costita de porc cu miere

Ingrediente:

o bucata de coaste de porc

pt condiment:

o lingurita sare
1/2 lingurita piper macinat
o lingurita coriandru macinat
o lingurita cimbru
o lingurita rozmarin
o lingurita chimion macinat
3 catei de usturoi zdrobiti
o ceapa rasa

pt glazura:

2 lingurite mustar iute
2 lingurite miere de albine

Mod de preparare:

Amesteci intr-un bol toate condimentele, ceapa rasa, usturoiul zdrobit, apoi freci cu amestecul respective bucata de carne. Invelesti bucata de coasta in folie alimentara si o lasi la frigider de seara pana dimineata. Scuturi bucata de carne de condiment in exces, apoi asezi costita pe gratarul bine incins, cu partea carnoasa in jos.Dupa 6 minute le intorci pe cea de-a doua fata pentru alte 5 minute. Separat freci mustarul cu mierea de albine si cu ajutorul unei pensule ungi suprafata carnii de 2 ori pe fiecare parte, pana cand carnea este bine patrunsa si frumos rumenita deasupra. Decupezi costita si le servesti calde.









No comments:

Post a Comment