Ingrediente:
o bucata de coaste de porc
pt condiment:
o lingurita sare
1/2 lingurita piper macinat
o lingurita coriandru macinat
o lingurita cimbru
o lingurita rozmarin
o lingurita chimion macinat
3 catei de usturoi zdrobiti
o ceapa rasa
pt glazura:
2 lingurite mustar iute
2 lingurite miere de albine
Mod de preparare:
Amesteci intr-un bol toate condimentele, ceapa rasa, usturoiul zdrobit, apoi freci cu amestecul respective bucata de carne. Invelesti bucata de coasta in folie alimentara si o lasi la frigider de seara pana dimineata. Scuturi bucata de carne de condiment in exces, apoi asezi costita pe gratarul bine incins, cu partea carnoasa in jos.Dupa 6 minute le intorci pe cea de-a doua fata pentru alte 5 minute. Separat freci mustarul cu mierea de albine si cu ajutorul unei pensule ungi suprafata carnii de 2 ori pe fiecare parte, pana cand carnea este bine patrunsa si frumos rumenita deasupra. Decupezi costita si le servesti calde.
No comments:
Post a Comment