Saturday, 16 August 2014

Penne cu carnati Caroli

Ingrediente utilizate:

o punga de penne
2 carnati de porc afumati extra Caroli
o lingura de ulei
100 g smantana pentru gatit
1 ceapa
100 g ciuperci
50 g cascaval
2 oua

 
Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe pachet. Intre timp, intr-o tigaie incapatoare, se calesc in ulei carnatii taiati rondele. Se scot pe servetele de hartie, iar uleiul ramas se arunca. Se caleste ceapa in ulei, iar apoi se adauga ciupercile, iar la sfarsit carnatii deja prajiti. Se amesteca cateva minute. Pastele se scurg de apa in care au fiert. In acelas vas in care s-au prajit carnatii se pun pastele, smantana si ouale. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa fiarba 5 minute. Se unge un vas cu ulei si se pun la cuptor. Deasupra pastelor se pune cascaval. Se lasa la cuptor aproximativ 20 minute. Pofta buna!
 
Timp de preparare:

40 minute



No comments:

Post a Comment