Ingrediente utilizate:
o punga de penne
2 carnati de porc afumati extra Caroli
o lingura de ulei
100 g smantana pentru gatit
1 ceapa
100 g ciuperci
50 g cascaval
2 oua
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert in apa cu sare,
conform indicatiilor de pe pachet. Intre timp, intr-o tigaie
incapatoare, se calesc in ulei carnatii taiati rondele. Se scot pe
servetele de hartie, iar uleiul ramas se arunca. Se caleste ceapa in
ulei, iar apoi se adauga ciupercile, iar la sfarsit carnatii deja
prajiti. Se amesteca cateva minute. Pastele se scurg de apa in care au
fiert. In acelas vas in care s-au prajit carnatii se pun pastele,
smantana si ouale. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa
fiarba 5 minute. Se unge un vas cu ulei si se pun la cuptor. Deasupra
pastelor se pune cascaval. Se lasa la cuptor aproximativ 20 minute.
Pofta buna!
Timp de preparare:
40 minute
No comments:
Post a Comment