somon
7-8 buchetele de broccoli
jumatate de cartof rosu
5-6 bucatele telina
3 fire de sparanghel
2 catei de usturoi
ulei de masline
sare
piper
cimbru
marar
lamiae
patrunjel
vin rosu
iaurt
Mod de preparare:
Se
pun la fiert 7-8 buchetele de brocolii, jumatate de cartof rosu taiat
bucatele, 5-6 bucatele telina, 3 sparanghel, usturoi- 2catei, ulei de
masline, sare, piper si se lasa la fiert. Condimentam somonul cu sare si
cimbru si sa pune in tigaie pana prinde pe toate partile putina si
usoara culoare roz- crustacee. Scoatem somonul pe un pat de marar,
patrunjel, sare, usturoi, coaja lamaie,
piper- toate tocate si amestecate si se inveleste dat prin ele in
hartie de copt imbibata cu vin rosu. Se pune in tigaie putina apa si
vin rosu, facem gaurele in hartia de compt si se lasa 5 minute la foc
mic- neaparat capac deasupra sa intre aburii din vin in peste. Se
zdrobesc legumele fiarte cu o lingura de iaurt gregesc, o lingura de
gelatina de lamaie, sare si ulei de masline. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment