pentru aluat
250 g faina
125 g unt
un praf de sare
50-100 ml apa
pentru garnitura
400 g ciuperci conserva
100 g branza telemea
2 oua
ceapa rosie
carnati caroli
250 g cascaval
un pahar mic iaurt
Mod de preparare:
Pentru aluat, se amesteca faina, untul si sarea. Se folosesc degetele si, dupa ce ingredientele se transforma sub forma de praf, se adauga apa, putin cate putin. Se amesteca si se framanta, apoi se adauga aluatul sub forma unei bile care se inveleste in folie alimentara si se da la rece pentru o ora. Intre timp, feliile de ciuperci din conserva se trec printr-un jet de apa rece. Ceapa rosie se taie julien. carnatii se prajesc in ulei. Branza si cascavalul se dau pe razatoare. Aluatul se intinde si se transfera in tava de copt tapetata cu faina, se inteapa cu furculita si se presara cipercile, ceapa, carnatii. Se pune deasupra branza amestecata cu iaurtul, ouale, sarea si piperul. Se pune cascavalul deasupra si se da la cuptor 30 minute. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment