Thursday, 4 December 2014

Ciulama de ciuperci

Ingrediente:

500 g ciuperci champignon
un piept de pui dezosat sau 2 pulpe
1 ceapa mare
1 lingura cu varf de faina
200 g smantana cu continut scazut de grasimi
1-2 linguri de ulei de masline
3 catei de usturoi
sare
piper
marar/patrunjel
 
Mod de preparare:
 
Carnea de pui se fierbe. Toaca marunt ceapa si las-o sa se caleasca putin in uleiul de masline, incins in prealabil intr-o tigaie se pune pieptul de pui tocat marunt. . Adauga apoi ciupercile taiate cuburi sau feliute subtiri, sarea, piperul si faina si amesteca. Incepe sa pui treptat cate un pahar de apa, pana cand amestecul are o consistenta destul de groasa, pentru ca mai apoi sa pui, treptat, smantana. Smantana se adauga doar dupa ce tigaia este luata de pe foc. Tot la final, se adauga si usturoiul pisat. Se serveste cu  verdeata pe deasupra. Pofta buna!
 
 


No comments:

Post a Comment