Tuesday 23 December 2014

Reni dulci

Ingrediente:

190 g faina
55 g unt
85 g miere
55 g zahar brun
un ou
1/2 lingurita bicarbonat
o lingurita scortisoara pisata
o lingurita cuisoare pisate

pentru glazura:

170 g zahar pudra
1 albus

Mod de preparare:

Faina se pune intr-un vas, i se adauga bicarbonatul, sarea si aromele si se amesteca. Separat, se freaca untul cu zaharul si se pune mierea. Se adauga oul si se mixeaza pana se obtine o crema. Se pune crema cu miere peste faina, se amesteca, se framanta si se lasa minimum o ora la rece. Se intinde aluatul , apoi se decupeaza cu formele ren si se pun in tava de copt. Se coc 10-12 minute. Pentru glazura, albusul se amesteca bine cu zaharul adaugat putin cate putin si apoi se decoreaza cu crema pusa intr-un pos si cu bomboane colorate. Pofta buna!





No comments:

Post a Comment