Thursday, 4 December 2014

Paine umpluta

Ingrediente:

1 paine (coapta pe vatra si rotunda)
1 ceapa
1/2 ardei rosu
400 gr branza telemea
200 gr cascaval
200 gar salam
4-5 ciuperci taiate felii si calite in putin ulei
4 oua


Mod de preparare:

Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata). Se taie apoi si in celalalt sens la fel. Vom obtine o paine taiata in cuburi in partea de sus. In fiecare taietura se pun felii de cascaval, salamul, ardei, ciuperci. Painea se pune intr-o forma de copt. Ceapa taiata marunt se amesteca cu ouale batute si se pune apoi deasupra peste paine. Punem la cuptor painea astfel impanata si o lasam cam 25 min la foc mediu, pentru a se topi cascavalul. Este foarte buna atat calda cat si rece. Pofta buna!
 


 


No comments:

Post a Comment