Thursday 25 June 2015

Foietaj cu fructe de sezon

Ingrediente:

1 pachet foietaj
100 g zmeura
100 g coacaze
50 g cirese
50 g visine
200 g zahar
ulei pt uns

Mod de preparare:
 
Foietajul se decongeleaza. Intr-o tava tapetata cu foaie de copt se pune cate o foaie, se unge cu ulei...pana veti pune cam jumatate din foile de foietaj. Se pune umplutura de fructe de sezon, iar apoi restul foilor. Se procedeaza la fel cu restul foilor. deasupra se poate unge foietajul cu ou. Pentru umplutura de fructe se spala foarte bine fructele. Cireselor si visinelor li se scot samburii, coacazele si zmeura se spala bine. Se pun toate intr-o cratita incapatoare cu 200 g zahar si se lasa 5 minute pe foc. Se lasa 20 -30 minute in cuptorul preincalzit. Pofta buna!
 




 


No comments:

Post a Comment