Thursday, 25 June 2015

Vinete prajite cu usturoi si otet balsmaic

Ingrediente:

2 vinete lungi
ulei de masline(sau de floare) 
10 catei de usturoi
1legatura patrunjel
otet balsamic

Mod de preparare:

Se taie vinetele felii subtiri de cca 1cm,se sareaza si se pun la scurs intr-o sita,15minute,sa iese amareala din ele.Se prajesc in ulei pe ambele parti,pana se rumenesc frumos.Se scot pe o farfurie.
Usturoiul se curata si se piseaza, patrunjelul se spala si se toaca foarte marunt,apoi se amesteca cu cateva linguri de ulei de masline.Intr-o farfurie putin mai adanca se aseaza in straturifelii de vinete,sosul din patrunjel si usturoi in ulei si apoi se stropeste cu otet balsamic.Se sareaza dupa gust si se da la rece.  Eu nu am rezistat si am mancat vinetele imediat. Pofta buna!









No comments:

Post a Comment