Saturday, 20 June 2015

Paste cu vinete si rosii

Ingrediente:

700 g pasta de tomate
o vanata
o ceapa
un catel usturoi
o punga de spaghete
2 linguri ulei
sare
piper
patrunjel proaspat

Mod de preparare:

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi rondelele se steerg bine si se taie cubulete. Ceapa taiata marunt si usturoiul se pun la calit in ulei, intr-o tigaie incapatoare. Se adauga  si vinetele si se lasa sa se rumeneasca. Se toarna pasta de tomate si se lasa la fiert 30 minute, eventual adaugand putina apa, daca sosul este mult prea gros. Se condimenteaza cu sare si piper. Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se servesc cu sosul de rosii. Se poate aduce la masa ornat cu busuioc proaspat sau patrunjel. POFTA BUNA!













No comments:

Post a Comment