Sunday 4 August 2013

Frigarui pui cu rosii cherry

Ingrediente:

300 g piept de pui
2 cepe
rosii cherry
bete pentru frigarui
3 linguri ulei de masline
jumatate de lamaie
oregano
sare si piper

Mod de preparare:

Pentru inceput, spalam si taiem cubulete pieptul de pui. Intr-un castron vom face o marinata din uleiul de masline, zeama de lamaie, oregano, sare si piper. Introducem pieptul de pui in marinata si il bagam la frigider pentru cateva ore, daca se poate il lasam peste noapte si il gatim a doua zi.  Ceapa o curatam, o spalam si o taiem bucati, cam cat cele de pui. Rosiile cheryy le putem pune intregi sau taiate in doua. Luam un bat pentru frigarui si punem o bucata de pui, una de ceapa, o rosie si tot asa. Continuam cu tot pieptul de pui, ceapa si rosiile  pregatite, apoi le vom pune pe gratarul bine incins.
Le frigem bine pe toate partile.  Le servim calde cu legume proaspete  sau cu tzatziki.




No comments:

Post a Comment