Monday, 18 November 2013

Brownies cu nuci

Ingrediente:



1 cana făină
3/4 cani cacao pudră
6 linguri unt
300 g ciocolată neagră
1 cana bucăţi ciocolată neagră
1 cana bucăţi nucă
1 cana zahăr
4 ouă
3/4 lingurita esenţă de vanilie sau rom
1 praf sare
100 g nuci

Mod de preparare:
 
Pregăteşte două boluri, unul pentru crema de ciocolată şi altul pentru aluat. Mai întâi, topeşte ciocolata neagră împreună cu untul, astfel încât să se formeze o pastă omogenă. În paralel, cu mixerul amestecă ouăle şi zahărul şi adaugă treptat sosul de ciocolată. În celălalt bol pune făina şi cacaua şi presară puţină sare, apoi adaugă compoziţia rezultată mai sus. Adaugă esenţa de vanilie sau rom, bucăţile de ciocolată neagră şi cele de nucă, amestecând bine compoziţia. Încinge cuptorul şi pregăteşte tava, în care indicat este să pui o foaie de copt. Toarnă amestecul în tavă şi lasă-l la cuptor aproximativ 30 de minute. Se eecoreaza cu nuci. Pofta buna!
 
 

 


No comments:

Post a Comment