Wednesday, 27 November 2013

Pizza cu ou

Ingrediente:

pentru aluat

400 g faina
220 ml apa calduta
10 g drojdie proaspata
o lingurita sare
2 linguri ulei

pentru umplutura:

sos de rosii
salam
ciuperci
branza topita
ardei gras rosu
cascaval
masline
2 oua

Mod de preparare:

Pentru aluat se amesteca drojdia sfaramata cu 100 ml apa calda si 50 g faina si se lasa sa fermenteze 30 de minute intr-un loc caldut. Se amesteca restul fainei, cu sarea si cu uleiul, se aduga drojdia si restul de apa rece si se framanta. Aluatul se lasa la crescut. Aluatul se intinde, se unge cu sosul de rosii, se aduga salamul taiat felii, ciupercile, branza topita, cascavalul rar , un ou batut, iar un ou se pune in mijloc. Se lasa la cuptor pentru 20-30 minute. pofta buna!


 


No comments:

Post a Comment