Sunday, 30 June 2013

Fursecuri super simple

Ingrediente:

400 g faina alba "000"
200 g amidon de porumb
1 ou
100 g unt sarat
100 g zahar pudra

Mod de preparare:

Cerne impreuna faina, amidonul si zaharul pudra, pune-le intr-un castron mare si incorporeaza untul taiat bucatele. Adauga oul si amesteca toate ingredientele pana cand obtii un aluat moale (daca este nevoie poti turna si putin lapte ca sa se inmoaie aluatul). Lasa-l sa se odihneasca 15 minute, apoi imparte-l in 4 bucati. Unge o hartie de copt. Presara faina pe planseta, aseaza pe ea o bucata din aluat si intinde cu sucitorul o foaie groasa de circa 5 mm. Taie cu o forma speciala fursecuri si aseaza-le pe hartia de copt. Coace-le circa 12-15 minute la 180 grade C, pana cand devin aurii. Lasa fursecurile sa se usuce complet si sa se odihneasca cel putin 4 ore. Pofta buna!
 



No comments:

Post a Comment