7 oua, separate
7 linguri faina
7 linguri zahar
3 linguri ulei de floarea soarelui
1 lingurita praf de copt
2 lingurite esenta de vanilie
visine congelate presarate cu putina faina
zahar vanilat, pentru presarat
Mod de preparare:
Bate bine albusurile cu un praf de sare, pana spuma devine tare. Amesteca galbenusurile, zaharul, uleiul, esenta de vanilie cu mixerul pana devin o crema deschisa la culoare. In galbenusuri pune praful de copt si amesteca. Pune galbenusurile in albusuri si amesteca cu o spatula, de jos in sus ca sa nu se lase compozitia. Adauga faina cernuta si amesteca in acelasi fel. Toarna compozitia in tava si intinde-o uniform. Tava, tapetata cu foaie de copt, se introduce in cuptorul preincalzit la cuptorul la 190 C (mediu). Peste visine se presara 1 lingura de faina peste visine si amesteca. (eu am dat visinele prin zahar si s-au dus mai la fund). Se coace 25 minute sau pana ce pandispanul e copt. Se scoate pe un gratar si presara cu zahar vanilat. Asteapta sa se raceasca si serveste imediat.
No comments:
Post a Comment