cateva felii de paine (in functie de cat de mare este tava)
o cana de lapte
putin unt
sos de rosii
2 oua
200 g telemea rasa
6 triunghiuri branza topita
4 felii salam de vara
masline
sare
piper
Mod de preparare:
Se pune in tava o folie de aluminiu care se unge foarte bine cu unt. Se umezeste fiecare felie de franzela foarte bine cu lapte si apoi se
tapeteaza tava cu feliile, astfet incat sa nu ramana nici un pic de
spatiu liber. Se unge bine blatul astfel obtinut cu sos de rosii si se presara muuult busuioc si oregano, daca va place (eu am pus putin ketchup). Separat, se pregatesc ingredientele pt pizza si apoi se pun peste blatul
uns cu sos de rosii. Se pune salamul, apoi branza telemea rasa, triunghiurile de branza toita, maslinele . Se presara peste cascavalul si se acopera tot cu
cele doua oua batute. Se tine 15-20 de min, la cuptorul preincalzit. Se serveste imediat, dupa ce se lasa cateva minute sa se raceasca. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment