4 oua
4 linguri ulei
200g zahar
200g faina
1/2 plic praf de copt
glazura:
200g zahar
200g margarina Rama
100 ml lapte
esenta de rom
2 linguri cacao
200g nuca de cocos
Mod de preparare:
Batem albusurile spuma tare, apoi adaugam zaharul , mixam pana se
topeste zaharul, adaugam treptat galbenusurile amestecand bine dupa
fiecare. Adaugam si uleiul si faina amestecata cu praful de copt
amestecand peste cap. Coacem blatul intr-o forma dreptunghiulara, (eu am avut rotunda), timp de 15 minute la foc potrivit. Cand este copt il scoatem, il lasam sa se raceasca si il taiem cubulete. Preparam apoi glazura. Amestecam zaharul cu laptele, margarina si cacao. punem pe foc , lasam
pana se topeste zaharul apoi stingem focul si adaugam 1 lingurita esenta
de rom. Lasam sa se raceasca putin. Infigem o furculita intr-un cub de blat, trecem cubul prin glazura si apoi prin nuca de cocos. Asezam cuburile pe un platou. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment