Sunday, 30 June 2013

Rulouri cu cartofi

Ingrediente:

 200g bacon
 5-6 cartofi mici
 sare
 ulei
 ardei gras
 3-4 catei de usturoi
 1 ceapa
 cascaval.

Mod de preparare:

 Se curata cartofii. Se taie cu o ascutiotoare sau cu cutitul, avand grija sa se formeze rulouri. Cartofii se pun  sa fiarba in apa clocotita cu un praf de sare si o lingura de ulei, dar nu mai mult de 10 minute sa nu se sfarame. Se scurg  rapid de apa si  se infasoara-i in mijlocu baconul taiat in felii cat mai subtiri. Se pot  prinde cu scobitori sa nu se desfaca. Se prajesc  rulourile intr-o tigaie cu putin ulei. Dupa preferinta se poate pune  ceapa taiata in sferturi, cateii de usturoi intregi sau ardei taiat fasii.
 Se scot rulourile pe hartie absorbanta si cat sunt fierbinti, daca va place serade putin cascaval.
 


 
 


No comments:

Post a Comment