200g bacon
5-6 cartofi mici
sare
ulei
ardei gras
3-4 catei de usturoi
1 ceapa
cascaval.
Mod de preparare:
Se curata cartofii. Se taie cu o ascutiotoare sau cu cutitul, avand grija sa se formeze rulouri. Cartofii se pun sa fiarba in apa clocotita cu un praf de sare si o lingura de ulei, dar nu mai mult de 10 minute sa nu se sfarame. Se scurg rapid de apa si se infasoara-i in mijlocu baconul taiat in felii cat mai subtiri. Se pot prinde cu scobitori sa nu se desfaca. Se prajesc rulourile intr-o tigaie cu putin ulei. Dupa preferinta se poate pune ceapa taiata in sferturi, cateii de usturoi intregi sau ardei taiat fasii.
Se scot rulourile pe hartie absorbanta si cat sunt fierbinti, daca va place serade putin cascaval.
Se scot rulourile pe hartie absorbanta si cat sunt fierbinti, daca va place serade putin cascaval.
No comments:
Post a Comment