Thursday 24 October 2013

Chec de post (la Dry Cooker)

Ingrediente:

2 cani faina;
1 cana zahar;
1/2 cana ulei;
1 cana apa;
1 praf de copt;
1 zahar vanilat;
2 linguri cacao;

 Mod de preparare:

Intr-un vas adaugam faina, zaharul, uleiul, apa, zaharul vanilat, praful de copt si amestecam pana se omogenizeaza. Compozitia se imparte in doua parti egale. In una din parti adaugam cacao, iar cealalta  raamane simpla. Tigaia se unge cu unt sau ulei, se tapeteaza cu pesmet sau faina si se rastoarna cele doua compozitii obtinute alternativ. Se va lasa pe foc mic cca 30-40 minute. Dupa 30 minute se incearca cu scobitoarea, dar daca este desprinsa de pe peretii tigaii este gata. Pudrati checul cu zahar pudra sau cocos si serviti. 
 

 


No comments:

Post a Comment