Friday 11 October 2013

Salata de piept de pui la gratar cu maioneza

Ingrediente:

pentru pieptul de pui:

 250 g piept de pui
sare, piper dupa gust
10 gr de unt pentru asezonat
pentru salata: 

250 g piept de pui la gratar
4 castraveti murati
200 g maioneza
3 catei usturoi
sare
piper
 
Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie fille. Se bate pentru a rupe fibra. Se condimenteaza dupa gust. Se aseaza pe gratarul incins. Nu se foloseste ulei sau unt pentru prajit. Daca gratarul este suficient de incins, carnea nu se va lipi. Daca respecatti timpul de preparare, nu veti obtine un piept de pui tare si atos. Se lasa maxim 2 minute pe o parte si maxim 1 minut. pe cealalta parte.  Dupa ce carnea a fost luata de pe foc se poate asezona cu putin unt.  Se taie bucatele mici pieptul de pui la gratar. Tocam castravetii marunt, iar inainte de ai pune in bol ii scurgem bine de zeama. Peste acestea mai adaugam cateii de usturoi pisati, maioneza si sare, piper dupa gust. Daca ve place puteti adauga si ciuperci in aceasta salata. Pofta buna!
 

 


No comments:

Post a Comment