1/2 kg zahar
2 cani apa
1 pliculet scortisoara macinata
2 pliculete praf de copt stins cu zeama de lamiae sau otet
100 g ulei
faina cat cuprinde
Mod de preparare:
Se arde zaharul si se stinge cu doua cani de apa. Se lasa pe foc pana se topeste tot zaharul ars si apoi se da la rece. Dupa ce s-a racit se adauga scortisoara, praful de copt, uleiul, iar la urma faina. Turata dulce se pune la copt in tavi de diferite forme, daca aveti. Dupa ce turta este gata se decoreaza dupa imaginative folosind colorant alimentar, bomboane etc.
2
pachete praf de copt stins cu zeama de lamaie sau ote - See more at:
http://www.coolinaria.ro/r/433/Turta-dulce.html#sthash.5PUZj4IE.dpuf
Se
arde zaharul si se stinge cu cele 2 cani de apa. Se lasa pe foc pana se
topeste tot zaharul ars si apoi se da la rece. Dupa ce s-a racit, se
adauga scortisoara, praful de copt, ulei, iar la urma faina. Compozitia
se toarna in tava de placinta.
Dupa ce turta este gata, se presara cu zahar pudra. - See more at: http://www.coolinaria.ro/r/433/Turta-dulce.html#sthash.5PUZj4IE.dpuf
Dupa ce turta este gata, se presara cu zahar pudra. - See more at: http://www.coolinaria.ro/r/433/Turta-dulce.html#sthash.5PUZj4IE.dpuf
No comments:
Post a Comment