Wednesday, 20 May 2015

Pizza cu de toate

Pizza cu blat pufos

ingrediente blat

225 ml apa calduta
350 f faina
30 g drojdie
un varf cutit de sare
o lingurita zahar
3 linguri ulei
daca nu aveti timp puteti cumpara si blat pizza congelat

pt topping:

Toastatella
Salam banatean
Branza topita cu cascaval
Ciuperci
Boabe de porumb
Bulion Carrefour
Topping pizza
3 oua
ardei
+ Hartie de copt

Mod de preparare:

Pentru aluatul de pizza, intr-un bol, se pun apa calduta cu zaharul si drojdia, se acopera si se lasa la crescut 10-15 minute. Separat se pune faina in alt bol mai mare, impreuna cu sarea si uleiul si se toarna deasupra maiaua. Din ingredientele pt blat se framanta un aluat elastic care se lasa la crescut 30 minute. Dupa ce a crescut aluatul, se intinde cu sucitorul si se pune in tava de pizza tapetata cu folie de copt. Apoi se unge cu bulionul, si se aseaza salamul, tastalela, branza topita, ciupercile, boabele de porumb, ardeiul rosu sau verde.taiat cubulete, topingul de pizza ras si ouale batute. Se dau la cuptor 25-30 de minute. Se incearaca cu scobitoarea daca vrei sa fiti sigure ca este coapta pizza.
Pofta buna!













No comments:

Post a Comment