Wednesday, 6 May 2015

Saleuri cu mac

Ingrediente:

    250g margarina
    250 g branza de vaci
    12 linguri de faina
    1 lingurita rasa sare
    1 ou
    mac
      Mod de preparare:

      Se face o coca din margarina, branza de vaci, faina si sare. Se lasa la rece cam o ora. Se imparte coca in 2-3 parti. Pe planseta se presara faina si se intinde prima foaie de 1/2 cm grosime, restul se lasa la rece. Se bate oul intr-o canuta. Se unge cu o pensula foaia cu ou batut, apoi se pune mac. Se taie cu dosul lamei cutitului betigase 1x10 cm sau cu cutitul special, ondulat pentru taiat coca.Tava se unge cu margarina/ulei si se tapeteaza cu faina. Daca aveti mai multe tavi folositi-le. Atentie daca le puneti pe 2 gratare ca cele de sus se coc mai repede. Se dau la cuptor la foc mediu cam 15-20 de minute in cuptorul incalzit in prealabil.




      No comments:

      Post a Comment