Ingrediente:
200 g aluat foietaj
150 g capsuni
2 oua + un albus
50 g unt
150 g faina de migdale
100 g zahar pudra
2 frunze de menta proaspata
Mod de preparare:
Se taie untul bucatele mici care se faramiteaza apoi cu furculita. Se adauga zaharul pudra si se amesteca. Se adauga apoi un ou intreg si un albus, apoi faina de migdale. Se amesteca. Se spala si se curata capsunile si apoi se taie cuburi mici. Se adauga in crema realizata inainte si se pune menta tocata marunt. Se amesteca oul ramas cu 3 linguri de apa rece. Se pune foietajul pe masa de lucru tapetata cu faina si se taie dupa marimea tavii, sau in doua ori in mai multe discuri dupa preferinta. Se ange aluatul cu oul batut cu apa. Se repartizeaza garnitura, se unesc ,marginile si se preseaza puntin pentru a se lipi bine si se transfera in tava de copt. Se da tava la cuptor pentru 30 de minute. Se lasa la racit inainte de servire. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment