8 oua
8 linguri de faina
8 linguri de zahar
8 linguri de ulei
1 lingurita praf de copt
un praf de sare
vanilie
8 caise
zahar pudra pentru decor
Mod de preparare:
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile impreuna cu zaharul si vanilia se bat spuma( ca la bezea).
Galbenusurile se freaca cu uleiul ca la maioneza. Jumatate din cantitatea de albusuri se pune deasupra maionezei de ou, se amesteca bine si se adauga faina, praful de sare si praful de copt. la urma adaugam restul de albus ca intr-o invaluire. Cuptorul se incinge la 180 de grade. Tava se tapeteaza cu foaie de copt. Punem amestecul in tava , deasupra bucatile de caise si coacem pentru 20 sau 25 de minute. Facem testul cu scobitoarea.O lasam la racit si apoi o portionam. Pudram pandispanul si-l servim cu drag! Pofta buna!
Galbenusurile se freaca cu uleiul ca la maioneza. Jumatate din cantitatea de albusuri se pune deasupra maionezei de ou, se amesteca bine si se adauga faina, praful de sare si praful de copt. la urma adaugam restul de albus ca intr-o invaluire. Cuptorul se incinge la 180 de grade. Tava se tapeteaza cu foaie de copt. Punem amestecul in tava , deasupra bucatile de caise si coacem pentru 20 sau 25 de minute. Facem testul cu scobitoarea.O lasam la racit si apoi o portionam. Pudram pandispanul si-l servim cu drag! Pofta buna!
No comments:
Post a Comment