- 5 legaturi loboda
- 200 gr afumatura (am folosit carne de la garnita)
- 2 morcovi
- 2 cepe medii
- 1 legatura ceapa verde
- 1 buc radacina patrunjel
- 1 bucata pastarnac
- zeama de la o lamaie
- sare, piper dupa gust
- 100 ml ulei
- 2 oua (pt zdrente)
- optional smantana
Mod de preparare:
Se spala si se toaca marunt loboda. Restul legumelor se curata si se toaca. Calim carnea afumata in ulei, apoi adaugam apa si treptat ceapa, morcovul si restul legumelor. Lasam pe foc circa 10 minute la fiert, apoi adaugam si loboda toccata Lasam la fiert pana se fac legumele (aproximativ 30 minute), condimentam dupa gust, adaugam si zeama de lamaie. Spre final batem cele 2 oua si le adaugam in ciorba. Servim cu sau fara smantana. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment