5 morcovi
1 ceapa
6 cartofii
1 ardei
patrunjel verde
delikat
ulei
2 oua
12 lg gris
Mod de preparare:
Curatim morcovii, cartofii, ardeiul si ceapa le spalam le taiem in doua
si le punem la fiert impreuna cu 4 litri de apa. Dupa ce toate s-au
fiert scoatem legumele le punem la scurt si le pastram pentru o salata
beof.
In apa ramasa taiem un morcov rondele, mai adaugam apa (depinde de
cantitatea de supa ce dorim) si preparam compozitia pentru galuste.
Separam ouale, batem batz albusurile cu sare, apoi adaugam galbenusurile
si cele 12 lg gris pana ce compozitia devine nici tare, dar nici moale.
Lasam la odihna pana ce incepe supa sa fiarba. Intre timp adaugam
delikat, dupa gust, adaugam galustele si lasam sa fiarba pana ce se isi
dubleaza volumul. Mai adaugam o cana de apa rece peste ele, patrunjel
tocat ulei si stingem focul. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment