Ingrediente:
16 creveti nedecorticati
2-3 linguri ulei
1/2 capatana usturoi
1-2 linguri zeama de lamaie
condimente (sare, piper, patrunjel verde)
Mod de preparare:
Clatesti
crevetii in apa rece si-i lasi la scurs. Inainte de a pune crevetii pe
gratarul incins ii stropesti cu zeama de lamaie, ulei si presari putina
sare si piper. Poti sa faci aceasta operatiune intr-un bol, amestecand
foarte usor crevetii. Lasi crevetii pe gratar cate 2 minute pentru fiecare parte. Usturoiul il pisezi bine si faci
o pasta adaugand in el putin ulei si amestecand pana la incorporarea
acestuia. Condimentezi cu sare si piper, stropesti usturoiul cu 2-3
picaturi de lamaie si adaugi patrunjelul verde tocat marunt. Servesti crevetii calzi impreuna cu acest sos de usturoi. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment