600 g ciuperci champignon
2 morcovi
o ceapa mica
4 catei usturoi
2 l apa
2 galbenusuri ou
400 g iaurt dietetic
sare, piper
Mod de preparare:
Spalam bine ciupercile si le taiem felii. Punem intr-o oala ceapa, taiata marunt, morcovii impreuna cu un praf de sare si cateva linguri de apa pana se inmoaie putin. Adaugam ciupercile foliate, doi catei de usturoi pisati. Acestea se mixeaza la blender. Stingem totul cu 2 l de apa si potrivim gustul cu sare si piper. Intr-un alt vas se freaca cele doua galbenusuri cu iaurtul si se aduga si cei doi catei de usturoi pisati. Din supa fierbinte adaugam putin cate putin la amestecul de galbenus cu iaurt pana aducem aceasta maia pana la temperature supei. Turnam in oala maiaua de ou si iaurt. Putem servi cu crutoane sau lipie. Daca va place deasupra se poate presara cascaval si patrunjel. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment