Thursday, 8 January 2015

Vinete umplute cu parmezan

Ingrediente:

1 vanata medie
1/2 ceasca de ceapa, tocata
2 catei de usturoi
1 ceasca de ciuperci proaspete, taiate
1/2 ceasca de zucchini, cubulete
1/2 ceasca de ardei gras rosu, cubulete
2-3  rosii
2 linguri de patrunjel proaspat, tocat
1/2 lingurita de cimbru uscat
sare
piper

Mod de preparare:

Taie vanata in doua si scoate-i pulpa (vanata ar trebui sa ramana de 1-2 centimetri). Pastreaza pulpa si da vinetele deoparte. Soteaza ceapa si usturoiul 2-3 minute pana cand devin aurii; adauga ciupercile, zucchini-ul, ardeiul gras si pulpa de la vanata. Gateste legumele  4-6 minute sau pana cand devin moi. Adauga rosiile, taiate in jumatate, patrunjelul, cimbrul, sarea, piperul si mai tine legumele inca un 1-2 minute pe foc.  Imparte compozitia in doua si umple vinetele; presara cu parmezan si pune-le pe o tava tapetata cu hartie de copt si coace-le la 200 de grade pentru 20-25 de minute, pana cand vanata devine moale. Pofta buna!




No comments:

Post a Comment