Saturday, 4 May 2013

Crochete din carne cu ou

Ingrediente:

10 oua
50 ml ulei
200 g cane tocata
1 cartof fiert mare
1 morcov
1 lingurita de verdeata
o lingura mustar
sare
piper
1 ou crud
2 linguri faina
50 g pesmet sau faina

Mod de preparare:

Ouale se pun la fiert si se lasa 10 minute. Cartoful si morcovul se paseaza pana se obtine o pasta omogena, apoi se amesteca cu carnea tocata, oul, mustarul si verdeata. Se condimenteaza cu sare si piper, se pun pe o folie transparenta si se impart in 10 gramajoare. Se curata ouale de coaja si se acopera cu compozitia din carne tocata. Crochetele gata modelate se dau prin faina sau pesmet dupa preferinta. Intr-o tigaie cu ulei incins se prajesc pe rand, apoi se lasa la scurs pe un servetel de hartie. Se servesc ca atare sau cu diverse garnituri si salate. Pofta buna!





No comments:

Post a Comment