Thursday, 2 May 2013

Drob in prapure

Ingrediente:

maruntaiele unui miel
un prapure
2 linguri otet
2 cepe
5 oua
o felie de paine
50 ml lapte
verdeata dupa gust
o lingura ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Maruntaiele se dau in clocot, se arunca apa si se pun din nou la fiert in apa rece cu sare. Se spumeaza si se lasa la fiert aproximativ o ora. Prapurele se pune in apa rece cu otet. Intre timp, ceapa se toaca si se caleste in ulei incins si apoi se trece prin masina de tocat impreuna cu organele de miel fierte si painea inmuiata in lapte. Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga ouale si verdeata taiata marunt. Toate ingredientele se amesteca bine pana la omogenizarea completa. In tava unsa cu ulei se aseaza prapurele bine scurs, iar marginile se lasa sa depaseasca tava de chec. Se pune amestecul dat prin masina de tocat, se niveleaza si se acopera cu prapurele. Se dau cele doua tavi la cuptor pentru aproximativ 40 minute. Drobul se lasa sa se raceasca in tava.






No comments:

Post a Comment