Saturday, 4 May 2013

Supa de legume cu fidea

Ingrediente:

2 cepe potrivite
3 morcovi
1 radacina telina
1 radacina pastarnac
3 cartofi
100 g fidea
2 l apa
patrunjel
4 linguri ulei
1 ou
sare
piper

Mod de preparare:

Cureti si speli legumele. Dai morcovul pe razatoarea mica, tai cartoful si telina cubulete. Pui apa intr-un vas, adaugi ceapa si pastarnacul intregi, apoi morcovul. Lasi sa fiarba cu ulei si putina sare la foc mediu, pana se inmoaie putin legumele. Scoti ceapa si pastarnacul din vas, adaugi cartoful si mai lasi la fiert 15 minute. Adaugi fideaua mai sper sfarsit. In ultimele minute de fierbere adaugi zdrentele de ou. Pui sarea si piperul dupa gust si opresti focul. Speli sub un jet de apa patrunjelul, daca aveti puteti pune si marar, il toci fin si il presari in supa. Se acopera cu capac. Pofta buna!






No comments:

Post a Comment