organe porc
5 oua
2 oua fierte
sare
piper
ceapa verde
usturoi verde
1 legatura patrunjel
1 legatura marar
1 prapur
Mod de preparare:
Se pune prapurele in apa rece cu otet. Ficatul si carnea se pun la fiert in apa rece cu sare si se ia spuma ori de cate ori se formeaza. Se pun si doua oua sa fiarba. Dupa ce s-a fiert ficatul, se da pein masina de tocat. Patrunjelul, mararul, ceapa si usturoiul verde se taie foarte marunt. Ouale crude amesteca cu organele de porc fierte si verdeata. se ung cu ulei tavile de chec sau de cozonac (depinde de marimea prapurelui), se aseaza cu grija prapurele si se lasa sa treaca peste marginile tavii. Se pune umplutura, se aseaza si ouale fierte si curatate de coaja si se acopera cu parpurul. Se da la cuptor 30 minute. se lasa sa se raceasca in tava si apoi se taie.
No comments:
Post a Comment