6 copanele de pui
1 lamaie potrivita
2 ardei capia rosu copt
3 cepe albe mici
1ardei iute
zeama de la o lamaie
1 legatura usturoi verde
1 legatura ceapa verde
1 legatura patrunjel
100 ml bere bruna
200 ml apa
ulei
sare
piper
delikat
Mod de preparare:
Speli carnea de pui, o scurgi bine si crestezi fiecare bucata in trei. Cureti si speli ceapa alba si ceapa verde, patrunjelul, usturoiul verde, ardeiul capia, apoi le toci marunt. tai julien ceapa alba. Asezi puiul intr -o tava, torni apa, uleiul si adaugi printre bucatelele de pui feliute de lamaie si de ceapa. presari verdeata si ardeiul tocat, condimentele dupa gust si pui vasul cu friptura la cuptor circa 40 minute. Scoti friptura pe platou, presari patrunjel si o servesti calda. Pofta buna!
No comments:
Post a Comment