Sunday, 5 May 2013

Poienita cu ciuperci

Ingrediente:

2 conserve de ciuperci champignon intregi
4 cartofi medii
6 oua
250 g cascaval
1 piept de pui
300 g maioneza
patrunjel
marar verde

Mod de preparare:

Fierbi cartofii si ouale dupa care la cureti de coaja. Fierbi pieptul de pui si il alsi sa se raceasca. asezi intr-un vas rotund, inalt si drept ciupercutele cu piciorusele in sus. Pui ciuperci cat sa acoperi fundul vasului. Deasupra ciupercilor asezi un strat d epatrunjel amestecat cu marar tocat marunt cat sa nu se mai vada ciupercile. Peste marar si patrunjel pui ouale fierte date pe razatoare astfel incat sa se vada verdeata. peste oua torni maioneza, unstrat foarte subtire, apoi razi un strat de cartofi peste care pui putina maioneza, un strat de cascaval dat pe razatoare pe acre il acoperi cu maioneza, iar la final afaugi unstray de piept de pui taiat fasii. Lasi salata la frigider cateva ore inainte de a se servi. Peste avsul de salata asezi un platou, astfel incat salata sa nu se imprastie. Mai poti pune la final 2-3 buburuze facute din jumatati de rosie. Pofta buna!







No comments:

Post a Comment