Ingrediente
250 g faina
1 plic praf de copt
175 g zahar
2 linguri cacao
o cana lapte
90 ml ulei
1 pliculet zahar vanilat
1 ou
100 g ciocolata taiata marunt
bombonele colorate
nuca de cocos
Mod de preparare
Se amesteca faina, praful de copt, cacaua, oul, zaharul vanilat, uleiul, laptele, ciocolata si se omogenizeaza totul. Se toarna compozitia in formele pentru briose si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25 minute. Cand se racesc se pot decora cu bombonele, frisca sau alte ornamente.
250 g faina
1 plic praf de copt
175 g zahar
2 linguri cacao
o cana lapte
90 ml ulei
1 pliculet zahar vanilat
1 ou
100 g ciocolata taiata marunt
bombonele colorate
nuca de cocos
Mod de preparare
Se amesteca faina, praful de copt, cacaua, oul, zaharul vanilat, uleiul, laptele, ciocolata si se omogenizeaza totul. Se toarna compozitia in formele pentru briose si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25 minute. Cand se racesc se pot decora cu bombonele, frisca sau alte ornamente.
No comments:
Post a Comment